02 Haziran, 2005

Meral'in Havlu kenarından..


meral 'in paylaştığı havlu kenarından çıkardığım bir parça örneği sizlerle paylaşıyım istedim.Umarım meral beğenir de örneğin hakkını yememiş oluruz.Burada arkadaşlarım çok beğendiler.bende örmek için çıkardığım bu parçayı onlarada vericem.teşekkürler Meralciğim..Posted by Hello

3 yorum:

Meral dedi ki...

Nagihan çok teşekkürler beni de anmışsın ya. Beğenmezmiyim senin yaptıklarını. Çok güzel örnekler sunuyorsun bizlere. Diğer hobideryası siten de çok güzel zaten.
Nilüfere de fotoğraflar vermişsin. Herkesle birşeyler paylaşmaya gayret ediyorsun. Bu blog işine girdiğime ve sizin gibi insanlarla tanıştığıma çok seviniyorum.
Bu arada tekrar teyzenle en kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum
Sevgiler.

Rengarenk dantel dedi ki...

bir çok yabancı elişi blog gezdim son günlerde. hemen hemen hepside yaptıkları işlemleri başladığı andan bitişine doğru aşama aşama yayınlıyorlar. benim bu çok hoşuma gidiyor. ne yapsam bide öyle bi blogmu açiim acaba. bitmiş halerinide rengarente yayınlarım. biraz düşüniim ben bu fikri. önerini beklerim nagihan..

nagice dedi ki...

meralciğim sağol.beğendiğinie sevindim.paylaşmayı gerçekten seviyorum.ama her konuda..bir şeyler verdiğim kadar bir çok şey öğrendiğimi düşünüyorum paylaşımlarla.
nazlıcığım evet yabancı bloglarda gerçekten aşamalı verenlere bende rastladım da..o biraz benim için zor.her aşamada çekip sı sık yüklemek filan..çocukla ancak bu kadar becerebilidim.birde biliyorsunuz benim hiç bu işlerle ilgim yoktu.masum bir ev hanımıydım.sadece nette dolaşırdım.şimdi her şey farklı.daha fazla araştırmacı oldum.
tatilde eminim eşim bir çok şey öğretir.
zamanın varsa iyi olur derim.destekleriz yani..
nilüfere gönderip duruyorun da ..fazla sıkmasam iyi olur herhalde..

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails