18 Haziran, 2005

KÜÇÜK ÇANTA


Yarım kalmış işlerimi bir yazsam.Yazıyım isterseniz 1-sipariş bir şömentabla-2-parça iplerden renkcümbüşü şal, 3-yeğene fiskos, 4-arkadaşa bebek battaniyesi 5-komşunun kızı evleniyor ona havlu kenarı 6-Çanta gördüğünüz gibi her güne bir işim var.şimdi bu çantayı ördüm arada.
Evde kalan ipleri ayırırken bir miktar kadife ve merserize ip olduğunu görüp ,ayırdım.Cep telefonu kılıfı ve bu küçük çantalardan örüyor hazır bulundıruyorum.Aciliyette hediye vermek için çok iyi oluyor.
yapılışı çok basit.40 zincir çekiyor ve üzerine 40 birit yapıyoruz ve 35-40 sıra örüyoruz.Bitrmede yanlardan eksilterek kapak üçgenini oluşturuyoruz. ikiye katlıyoruz.Zincirlede sap yapıyor,üzerine minik bir gül.Tamam.Tıklayınız... Posted by Hello

5 yorum:

Aslı Altan Altundal dedi ki...

Nagehancım, herşey çok güzel bu çantayı kızlar için denemem lazım.Aslında yapmak istediğim o kadar çok iş var ki ...Sürekli bu tatili iyi değerlendirmeliyim diye söyleniyorum kendi kendime. . Kolay gelsin senin de bitirecek işlerin varmış:)

Adsız dedi ki...

Çok beğendim. Acaba bunun cep telefonlar için olan versiyonunu da yapabilir miyiz? Yani ne kadar küçük olması lazım? :)

nagice dedi ki...

cep telefonlarınada çok ördüm.resmi varsa eklerim.çok şık oluyor.
uyduruk benim işler...

Adsız dedi ki...

Cep telefonları için ördüklerinizi eklerseniz çok sevinirim. Özellikle böyle zarf şeklinde olanlar varsa :) Böyle işler belki uyduruk ama hem kullanışlı hem de çabuk yapılıyor, insan oyalanıyor. Ayrıca dediğiniz gibi en güzel hediye :)

nagice dedi ki...

tabi burcu arşive bakıcam.yoksa çeker eklerim.başka derlemeleride eklerim.
bende o kadar çok iş varki her güne bir iş.hepsi birde n nitiyor işte:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails