16 Haziran, 2005

HERKESE MERHABA

Bir kaç gündür sizlerden ayrı kaldım ve haber veremedim.kusura bakmayın.Alt komşularımızla birlikte onların köyü Azatlı'ya gittik.
Sizlere bol bol dantel ve yemeni modelleri ve doğa resimleri çektim.
Babaannemin acilen ameliyat olması hemen dönmeme sebep oldu.İnşallah yine gidicem.Çünkü Oytun inanılmaz güzel vakit geçirdi.
25-30 dak.ve inanılmaz güzel bir ovayı takip ederek gidiliyor. Kesin olmadığı için sizleretam bahsedemedim gidişimden.Neyse tabi Oytun hiç köy görmediği için inanılmaz heycanlı...Tam köye giriyoruz ki kardeşim telefon açtı.Babaannemi acile kaldırmışlar.Tabi moral gitti.Hemen annemi aradım.Tahlilleri bekliyormuş.Ve yaklaşık 2 saat sonra acil ameliyata giriyor diye babam aradı.Sol dizinden.İltihaplanma varmış.Çok nadir görülen bir cinsinden.Eğer olmazsa ayak kesilirmiş... babam Ama sen gelme yapacak bir şey yok dedi ama... Tabi ben çok üzgün.Sık sık arıyorum.Anneciğim babaannemle birlikte helak.Zaten felçl.80 yaşında.düşünsenize ameliyatta tam narkozda verememişler çıkamaz diye..Tüm hastaneyi inletmiş.Sesini telefonda duydukça içim cızladı.Allah anneme sabır versin.Doktorlarda çok uğraşmışlar.Allah razı olsun. Çok güzel bir gezi planlarken içim içimi yiyerek 2 gün geçirdim.Oytun hayatının en güzel günlerini geçirdi herhalde. Büyük bir bahçe.Hatice teyzenin 3 sevimli kız torunu,inekler,keçiler,tavuklar,kuplambalar,... eminimki hiç unutamıyacak.Geldiğimizden beri anlatıyor.Şehir hayatında nerde bunlar... Sabah taze yumurta,sabah akşam sağılan ineklerden taze süt.. köylerdeki misafire saygı,sevgi,ikram... İnanılmaz güzeldi... İşte böyle arkadaşlar.Bu gün öğleden sonra döndüm.Eve oytun'u ve çantamı bırakıp hastahaneye koştum.Ancak buradayım. Size bol bol resim çektim.Hele örnekler..Derleyip en yakın zamanda sizlere sunacağım. Yorumlarınızı okudum da meraklanmışsınız.
MÜNEVVER ABLA'da bizim kervana katılmış.Hayırlı olsun canım ablam..
Hepinizi özlemişim.Şimdi sitelerinizi ziyaret edicem.Biraz hasret giderelim değil mi?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili Nagihancigim yatmadan once bir bakayim demistim yazini okuyunca üzüldüm hastalıkta saglıkta bizler icin ama yaslılar daha narin oluyor Allah acil sifalar versin annenede kolaylıklar versin.hasta basındakinede cok zor benimde 86 yasında annem 20 senedir yanımda zorlugunu gayet iyi anliyorum tekrar tekra geçmiş olsun Allah a emanet olun sevgiler.

Nilüfer dedi ki...

Nagihan yorumlarını göremeyince bir aksilik olduğunu düşündüm.Her resimde yorumlarına öyle alıştım ki.Babaannen için üzüldüm.Geçmiş olsun.Hergün sayfanı takip ettim
:-))

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım ,inşallah çabuk iyileşir annen içinde çok zor tabii.Acil şifalar dilerim.
Şehir hayatı ile köy hayatı aynı olurmu hiç ,hele sabahları horoz sesleriyle uyanmayı nasıl özledim ben ,unuttuk artık biz bunları oytun için sevindim ne güzel olmuş,benim çocuklarım hiç bilmiyor malesef köy hayatını...

Adsız dedi ki...

nagihan çok çok geçmiş olsun. annaannene acil şifalar diliyorum.
çocuklar doğayı görünce çok seviniyorlar. oytun adına bende çok sevindim.

ruchan dedi ki...

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun inşallah ayağını kesmek zorunda kalmazlar. Allah babaannene acil şifalar , annene ve sizlere sabır verir inşallah. Azatlıdan getirdiklerini merakla bekliyorum.
Sağlıcakla kal,
Sevgilerimle:)

Rengarenk dantel dedi ki...

nagihancım babannene büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. sende hoş geldin gezilerden. pek hoş olmamış çok üzülmüşün ama sağlık olsun bi daha gidersin. babannen iyi olsunda...

incikboncuk dedi ki...

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails