27 Haziran, 2005

BU GÜN...

Bu gün DERYA Hnm.'ın programında mailimden bir bölüm okuması beni öyle mutlu ettiki anlatamam.Şule Hnm'ında mailimi iletmiş olması.Onada programda yer vermesi ve eminimde ardından maillerin devamını okumuş olması gerçekten çok hoş.
Biz hobi severlerin böyle bir gönül bağıyla birbirimizbulup görüşmemiz,yazışmamız,örneklerimizi birbirimizle paylaşıp fikir teatilerinde bulunmamız...yabana atılmıyacak kadar güzel işler.
Zamanımızın bir bölümünü yaptığımız işleri bir çok kişiyle paylaşma fırsatı bulup böyle bir zincir oluşturmamızı sağlıyan tüm arkadaşlara gönül dolusu sevgiler....
Beni anladıkları için,benimle paylaştıkları için herkesi sevgiyle kucaklıyorum.
Çabam nettede elişi sevenlerin birbirlerini bulup bir nevi örgütlenesiydi.Ekranda Derya Hnm. bunu öyle güzel başardı ki...Saadet'in sitesini keşfetmemle başlıyan site ve bolg maceram gittikçe güzel bir yön çizmeye başladı.
Bunun için Saadet'e,her zaman yorumlarını eksik etmiyen münevver abla,Serra,Nazlı,Özlem,Nalan,Meral,Nilüfer,Çiğdem,Burcu,Pınar,Emel,Tuhfe,Cimcime,....
çalışmalarını da gönderen Olcay,Zeliş,Hatice,Şule Hnm'a,Savaş BEy'e ... eğer unuttuğum isim varsa herkese sonsuz teşekkürler.Ayrıca verdiği heycan için Derya Hnm'a ...TEŞEKKÜRLER...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

asıl ben sana teşekkür ederim canım. sen hep benim ve diğer arkadaşların yanında oldun. dilerim en kısa zamanda görüşürüz. kucak dolusu sevgiler.

Adsız dedi ki...

Bunun üstüne ne denir ki :) Çok sağol,varol nagicim :)

incikboncuk dedi ki...

Elişi konusunda Türkçe blogların olması ve yapılan şeylerin sandıklardan çıkıp paylaşılması çok güzel. Bloglara her girişimde "ya ne hamarat eller var, ne kadar beceriklikler, ne yaratıcı şeyler yapmışlar" deyip kendimi şaşırmaktan alıkoyamıyorum. Daha güzel paylaşımlar olması dileğiyle

Adsız dedi ki...

sevgili nagihan mutluluguna katiliyorum yolunuz acik Allah yardimciniz olsun sevgiler

manolya dedi ki...

Programi izlerken ben de çok heyecanlandim. Daha maili okumaya basladiginda anladim kimden geldigini. Gerçekten çok hos bir duygu bir anda bir sürü yakinim oldu...Hepiniz sagolun.

nagice dedi ki...

KIZLAR SAĞOLUN HEPİNİZ.MÜNEVVER ABLACIĞIM SENDE SAĞOL.
BENDE SİZLERİ KENDİME ÇOK YAKIN HİSSEDİYORUM.BENİM ABLAM YADA KIZKARDEŞİM YOK.AMA BİR ANDA SİZLER OLUVERDİNİZ.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
İNANIYORUMKİ BİR GÜN YOLUMUZ BİR YERLERDE KESİŞECEK..

ruchan dedi ki...

Hep beraber daha çok şeyler paylaşmımızı , dostluklarımızın en güzel şekilde devam etmesini diliyorum. Birbirimize verdiğimiz destekler,bırakılan değerli yorumlar ile daha çok güzellikleri paylaşacağız daha.
Sevgilerimle:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails