25 Mayıs, 2005


Ortadan baŞlanıp döne döne örülen bir örnek.Orta sehpalarda ,masa ve fiskoslarda kullanılan inanılmaz güzel bir örnek.Biraz örmek zahmetli ama..Sema Ablam çok güzel örer.vaktiyle dışarıyada çok örüp çocuklarını okuttu. Posted by Hello

3 yorum:

Serra dedi ki...

Ya boyle guzel ortuler eklemeyin sitelerinize, ozellikle tek parca orulenleri cunku ben dayanamiyorum yapmak istiyorum ama vaktim yok. Zaten surada turkye'ye gitmeme 2 hafta kalmis. Butun gun otursam ki oturamam, bitirememem( acaba iste mi yapsam:)). Donunce de cok yogun olacagimi tahmin ediyorum, gene yapamayacagim.

Rengarenk dantel dedi ki...

nagihan bu örtü çok güzel çok beğendim. uzunda sürmez yapması. serra iş yerinde yapma imkanın varsa ( benim gibi ) yap derim. heyecanını yatıştırır. o iki haftayı bilirim ben. bende çok heyecanlanıyorum gelişine.. inşallah çabucak geçer vakitte biran önce gelirsin.

Serra dedi ki...

Yok nereden yapicam Nazli. Cok kalabalik bir ofis, bizim katta herhalde 150 kisi vardir. Kapi filan yok, sadece ara duvarlar ki adam boyu sadece , ayiriyor herkesin masasini. Gazete bile okuyamiyorum, dantel ancak ruya olur benim icin.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails