25 Mayıs, 2005

DÖNE DÖNE


sevgili meral'de arkadaşça sitesine örneğin değişik açılımlarını ekledi.ilgilenen örmek isteyen arkadaşlar için iyi oldu.teşekkürler Meral.. Posted by Hello

10 yorum:

saadet dedi ki...

nagihan örtün çok şık.
bloguna geri dönmen iyi oldu bana sorarsan. günlük şeklinde olunca takibedilebilirlik kolaylaşıyor. gene benim sözüme geldin ya hadi neyse :) bu arada türkçe karakterler bende gözükmüyor haberin olsun.

nagice dedi ki...

saadetçiğim örtü sema ablamın.siteyi söylediğim herkes örneklerini seve seve veriyor.
ama benim kendimin ördüğü materyallerde çok.önce onları vermek istiyorum.gerçi her güne bir tane ekleme ye çalışıcam.böylelikle bir çok şeyi sizlerle paylaşıcam.ama 10 gün teyze izni.arada ekleyemediğim olacaktır.mutlak.
bu arada saadetçiğim sensiz helloyu hallettim.ama tıkladığında büyük gelmesi için ne yapmak lazım.yazarsanız sevinirim..

Rengarenk dantel dedi ki...

nsevilcim bende hello kullanıyorum. tıklandığında büyük olması için, dur sırasıyla yaziim. helloyu açtın bloggere tıkladın sora yandan bloggerin amblemine bi daha tıkladın ve resim yollayacağın kısım açıldı. orada SETTİNG bölümü var, oraya tıkla. açılan pencerede pixels lerin en büyüklerini seç .en büyüğü 400 olan sitede gözüken öteki ise tıklayınca açılan.
bide resimleri çektiğin pixel önemli. mesela bu güne kadar ben 640 x 480 le çekiyodum ve bu gün makinemi 1600 x 1200 pixele ayarladım. deneyip bakacağım nasıl olacak yoksa en büyük moda ( 2272 x 1704 )ayarlamam dahamı iyi bilmiyorum. deneyince anlşaşılacak
gerçi bi sürü resim çekip kaydettim bilgisayara onlar bitince yeniresim yükleyeceğim...

saadet dedi ki...

nazlı anlatmış sağolsun. benim anlatmama gerek kalmadı. biz bekleriz seni nagihan. hasretinizi giderin.

pınar dedi ki...

blogunu geliştirmen ne güzel nagihan. koyduğun kayan yazı da çok iyi olmuş.

Nilüfer dedi ki...

Merhaba
Bende blog dünyasına yeni katıldım.Benim bloğum fotoğraflarla ilgili ama olsun sonuçta herkes yapmış olduğu şeyleri diğer insanlarla paylaşıp mutlu oluyor.Dantel yapmayı bilmiyorum ama yapanları tebrik ediyorum.Gerçekten çok güzel örnekler

Meral dedi ki...

Merhaba Nagihan
Koymuşun benden önce :-)
Ben de de aynısından var Bendekinde uçlarından sarkan kısımları var.
Bu örnekten 2 tane yapmıştım 2sini de hediye verdim. Kardeşimdekinden fotoğraf çektim.

Serra dedi ki...

Yaa ben de yapicaktim bundan. Yok ama madem bu kadar az kisiden ikisinde cikti, ben en iyisi baska model arayayim. :)) Saka saka. Sen de ekle Meral, hatta sen bir tane de bana orsene n'olur.

Adsız dedi ki...

selam canım
çok güzel bu örtü,sema hanımın ellerine sağlık ,sabah bir ara yorum eklemek istedim ama olmadı sana bebek kokusuna özele yazmıştım ,bilmem geldimi ama düzelmiş şimdi

nagice dedi ki...

meralciğim sağol.
aslında örmek isteyen arkadaş olursa kenarı lazım olabilir.bende iyi çıkmamıştı ekliyemedim.istersen sitende yayınla.yada bana gönde ben ekliyim sen bilirsin..
bu gün sabah çok az bakabildim nalancığım.bütüngün gezdim.akşam teyzemle yemek yedik.az önce gittiler.ancak oturabildim.
hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız için..

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails