28 Mart, 2006

DANTEL ARŞİVİ2




4 yorum:

Adsız dedi ki...

CANIMCIM GÜNAYDIN İNSANIN SABAH SABAH SAYFANA GİRİNCE İÇİ AÇILIYOR.RENKLİ OLAN DANTEL ÇALIŞMALARINA BAYILIYORUMSEVGİLER.

Adsız dedi ki...

SLM YİNE BEN!KARDEŞİM HAMARAT RESMİŞE BIRAKTIĞINIZ MESAJI ŞİMDİ GÖRDÜM.ONUN İNTERNETLE OLAN SORUNU HALA DEVAM EDİYOR.SAYFASINA RESMİ BEN KOYDUM.SORUN ÇÖZÜLDÜĞÜNDE SİZE DÖNECEKTİR.
SİZİ HER GÖRDÜĞÜM YERDE MEMLEKETİMİ HATIRLATIYORSUNUZ BANA
EDİRNE NİN NERESİNDESİNİZ GİTTİĞİMDE TANIŞMAK İSTERİM.SAĞLICAKLA KALIN

Adsız dedi ki...

Güneşin içimizi ısıttığı doğanın canlandığı çiçeklerin açtığı bu bahar günlerini sorunsuz geçirmeniz dileğim

Sevgiler

http://www.blogcu.com/gulten


Bahar yorgunluğu deyip geçmeyin!

Baharla birlikte havadaki elektrik yükünün arttığını ve negatif iyonların insan bedenini olumsuz etkilediğini belirten hekimler, ülser ve kalp krizi riskinin arttığına dikkat çekiyor.

Ne yapabiliriz?
Basit ve zamanında yapılan önlemlerle kendinizi bahar yorgunluğundan kurtarabilirsiniz. Bunun için bol bol sebze-meyve tüketmeye, içilen su miktarını artırmaya, açık havada yürümeye ve kaliteli bir uykuya dikkat etmelisiniz. Eğer sorun iş yoğunluğundan kaynaklanıyor ise çalışma temponuzu düşürün. Her gün sabahları aç karnına en az 5 dakika yürüyüş yapın. Ancak bu yürüyüşleri güneşli günlerde yapmaya özen gösterin.

Adsız dedi ki...

slm dantellerinizi çok güzel olmuş ellerinize sağlık bunların dergilerini çıkardınız mıcıkardıysanız rica etsem banada göndere bilirmisiniz msn cicek_847@hotmail.com

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails