01 Şubat, 2006

...Bu gün..

Bu gün gerçekten içime mi doğdu bilmem öğlen mail gönderdim derya Hnm.'ın programına.Ve dediğim gibi komşum Birsen'de toplanmıştık.Kısa süre önce taşınan Nebahat teyzemiz bizim ziyaretimize gelecekti çünkü.yaşı bayağı ileri olduğu için(80) Birsen'de toplanmayı uygun görmüştük.zemin'de oturuyor çünkü.Bende 5. katta.çıkma sorunu tabi..
Neyse mail attım.inerkende telefonumu ve şarjımı aldım.çünkü şarj yoktu.Ve Birsen'e dedim takalımda belki Derya Gibi'den ararlar.Mail attım yine başlayıncada mesaj atarız dedim.Neyse hep birlikte muhabbet filan güzel bir masa hoş sohbet ama insan bir fotoğrafını çeker dimi.hiç ama hiç aklıma gelmedi inanın.
Sonra tabi çocuklar odalarına biz programı seğredicez derken maili okumaya başlamazmı aaa falan derken bağlanacağız size demesiyle biz ayaktayız.Reklam sonrası bağlanıyor ya bekliyoruz yok.ay niye filan derken Birsen demezmi abimin telefonu çekmiyor bizde sakın öyle bir şey olmasın amanınnnn bir baktık çekmiyor hakkatten.yarı bodrum olduğu için sanırım.hemen koşmaya başladım.hiç bu kadar hızlı çıkmamıştım herhalde merdivenler .çıkıp tv'yi açtığımda son bir kez deniyelim diyordiki Derya Hnm. telefon çaldı nefes nefese tabi ben ay burdayım falan derken bağlandı....ve bir maacera sonucu konuştuk.tabi nenfes nefese yankılanan bir sesle..
esas söylemek istediklerimi söyliyemedim aslında.ama hepinizin adına doğumgününü kutlamak çok iyi oldu.hatg itti sonra.belki süre ayarlıdır bilemiyorum.mesafe olduğu için çabuk gitmiştir.
Ama en kötüsüde seğreden arıyor mercimek köftesi istiyor.yakında bir köfte parti vericem galiba..
Hepinizide beklerim bu arada köfte yemeye..
işte bu günkü macera böyle arkadaşlar...Değişik ve güzel bir gündühiç unutmam artık..

12 yorum:

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Bugün hastanede doktorlarda koşuştururken seni kaçırmışım.
Çok üzüldüm.Sesinide duymak isterdim.

Adsız dedi ki...

neyseki ben sesini duyup canlı olarak izleyenlerdenim.gerçekten heyecanlı bir gündü.böyle özel bir günde tanıdık birisiyle konuşmasına benimle konuşmuş kadar sevindim.gerçekten de daha sık arayıp blog konusunda biraz tanıtım yapmasını rica edelim.blogculuk yaygınlaşmalı.

NAZLICA dedi ki...

Nagihancığım, dün izlerken senin heyecanın da bana geçti, bir telaştır niye telefon açılmıyor falan diye kendi kendime sıkıntı yaptım. Neyse konuşmanı izledim,Münevverden, Candan'dan bahsetmen çok hoştu.Derya hanım da mutlu oldu seninle konuştuğuna. Kimbilir belki köfteye gelir sana.Aramakla iyi etmişsin, sesini duymak güzeldi. Sevgiler

saadet dedi ki...

tebrikler nagihan. çok sevindiğin heyecenlı anlatmandan belli. ben gene herzamanki gibi izlemedim o programı. keşke haber verseydin izlerdim.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Sesini de duymak isterdim doğrusu, kısmet değilmiş napalım...Senin için hoş bir macera olmuş:)))
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan
Siteni zevkle takibederken sesini
de taa İsveçten duydum dün.
Selamlar
Meral

nagice dedi ki...

arkadaşlar sağolun.gerçekten anlattığım gibi hiç beklemediğim bir durumdu ve şok.tabi 1 saniyede 5 kat koşmakta nasıldır bilemezsiniz..
bu arada köfte parti yapıcam yakında olmayacak.akşamdan beri seğreden arkadaşlar arayıp duruyorlar köfte istiyoruz diye.
siz isteyin her zaman ben sizlere yaparım.hatta yaza bir buluşma olursa o zaman yaprız belki ne dersiniz.
sevgili didemciğim bloglarımız hakkında o kadar çok mail gönderdimki anlatamam.hep anlattım .hatta şule hnm. da sanırım bahsetti bizim blog dostluğumuzdan.
ama derya hnm .bilgisayarla hiç ilgilenmediği için bizi anlamasıda zor olabilir.bu yüzden kızmıyorum.hat girtmeseydi biraz bahsetseydim iiyi olacaktı ama kısmet.sizler adınada kutladım ya önemli olan oydu..
umarım yaza istanbula geldiğimde güzel bir buluşma sağlarız..

tabi edirneye yolu düşenleri her zaman bekliyorum...
özlemciğim sen yakınsın mutlak gel.telefonum var zaten geliyorum de köfte hazır..

Adsız dedi ki...

Ben de yoktum dün evde kaçırdım seni yaa. Ama çok üzüldüm hiç olmazsa sesini duyardım. Artık kısmet başka sefere. Bu arada bende geliyorum köfte yemeye haberin olsun.Bu kış gelicem inşallah Edirne'ye ben çok seviyorum oraları.Arasta da buluşuruz.Kendine iyi bak.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagehan dünkü programi bende izledim.Isimlerinizi saymaya baslayinca Derya Baykal ben bile heyecanlandim.Seni tebrik ederim.Süre cok azdi.Neyse bir daha ki sefere.Bizim böyle bir sansimiz yok.Sevgilerle

nagice dedi ki...

sağolun arkadaşlar.bu yaz buluşalim da sesimi bol bol duyurayım sizlere..

incikboncuk dedi ki...

hakikaten içine doğmuş. şu programların tekrarını haftasonları falan yayınlasalar da biz de izlesek :( Evet evet yazın bi buluşma ayarlayalım. Şöyle kekler böreklerle birlikte güzel güzel sohbet edelim :)

Adsız dedi ki...

sevgılı nagehan oyle heycanlandımkı eyvah baglanamıyacak acsana Nagehan dıye soylenıyordum sesını duymak cok guzeldı sankı yanımda gıbı hıssettım.tekrar tekrar tesekkurler ...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails