21 Kasım, 2005

ÇİÇEKLİ ŞAPKA

Evde 1 çile ipim vardı üzerinden az bişey kullanmışım.geçen gece o beni dürttü.Yapacak o kadar şey varken tunus işine merak sardım.ama hiç bilmiyorum .öyle yaptım böyle yaptım siteden baktım olmuyor.Artık ne yapayım benimkide tunus işkembesi olur dedim.bıraktım bir kenara.ama uyuyamıyacam neredeyse taktım ya.sabah yine çalışmalara devam ettim ve işte çözdüm.Aslında kolaymıta bilene..
Tek tığ şişle 60 zincir üzerine başladım.Yaklaşık 1 karıştan biraz fazla oluncada üstten büzdüm.Büzdüğüm yere çiçekler örüp diktim.Atkısı içinde yarın ip alıcam.Gelen çiçekli şal siparişlerim var.Onlar için yüncüye gitmişken alıyım da dursun bir ara yaparım artık..
TUNUS İŞİ için TIKLAYINIZ Posted by Picasa

7 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Nagihan azmin elinden birşey kurtulmaz derler, örneği sensin.Rahatlamışsındır şimdi. Valla ben de öyleyim, kafaya taktımmı birşeyi uyuyamam. Ellerine sağlık, verdiğin link de çok hoş. Sağol canım.

Serra dedi ki...

Nagihan otomatige bagladin artik, oturuyosun ,bitirmeden kalkmiyosun basindan masallah. hep de kiz seyleri yapiyosun, kizimi alican ondan di mi? :)))

Adsız dedi ki...

Nagihan bende tunus işini denemek istiyordum.Senden cesaret geldi şimdi, en yakın zamanda deneyeceğim.Hoşçakal

nagice dedi ki...

sağolun kızlar valla taktım mı kafaya kurtulana aşkolsun.ama çok zevkle örülen bir örnek.çok hoşuma gitti.şimdi atkısını da yapıyorum.
serra valla ne diyim sen öyle diyorsan olur ama ben oğlumu vermem kanada 'ya.:)

Adsız dedi ki...

Tunus işi çiçekli şapkanız çok güzel olmuş.Azminize ve Ellerinize sağlık.Açıklamalı örnek için (link için) teşekkürler. Tunus işi ile ilgili değişik ve açıklamalı örnekler de yayınlarsanız sevinirim.Hoşçakalın.
Semra Güleryüz

Adsız dedi ki...

Nagihancım,şapkan harika olmuş.Eğer bu model bir sıra örülüp öbür sırada kesiliyorsa ben bu modeli biliyorum.Hatta şu anda bebek battaniyesi örüyorum.Ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

güzel olmuş bu tunus işi nasıl yapılıyor??

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails